SABAI PARTNERI - SABAI TRAVEL

JOOBLE – SVE O PRETRAZI POSLOVA NA JEDNOM MESTU

 

Već dugo nalazite se u potražnji odgovarajućeg posla. Polako postajete umorni od napornih pretraga na desetinama sajtova, slanjem i prepravljanjem CV-a, a još uvek niste na tragu onom pravom za vas.

Verujemo da imamo rešenje! https://rs.jooble.org/  jedinstveni je internet sajt u Srbiji i regionu po tome što sve želje korisnika i poslovne ponude prezentovane širom internet prostora sažima u praktičnu i lako preglednu celinu, time znatno olakšavajući i ubrzavajući zamorni i ponekad stresni proces pretraživanja poslovnih ponuda.

Individualni ili honorarni, državni ili privatni sektor, klasičan ili online vid zaposlenja, Jooble ima sve na jednom mestu pa je nezamenljiv alat za svakog ambicioznog i rada željnog pojedinca na ovim prostorima. U vrlo jednostavnom i lepom dizajnu, pronaćićete željenu kategoriju odnosno zanimanje sa oglasima s čitavog ex-YU internet prostora (postoje i verzije za ostale države) ali i inostranstva na lak i kvalitetan način, bez strepnje da ste išta propustili. Milioni korisnika koji dnevno “proputuju” ovom stranicom govore za sebe, a ista je dostupna i u mobilnoj, takođe vrlo preglednoj verziji.

Zahvaljujući tome, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti ih kao novog partnera turističke agencije Sabai Travel, a kao što ste navikli, zahvaljujući tome u narednom periodu sve posetioce Jooble međunarodnog veb-pretraživača poslova, a naše potencijalne klijente, čekaju brojna iznenađenja!

 

SABAI TRAVEL TEAM u saradnji sa Jooble.rs

PORTAL MOJ STAN – SERVIS I PRIJATELJ SABAI PUTNIKA

Ovoga puta, naše putnike upoznajemo sa partnerom naše turističke agencije – novim i entuzijazmom vođenim urednicima sajta koji će se ubuduće pobrinuti olakšati svaku rezervaciju kako klijenata Sabai Travel-a, tako i gostiju iz čitavog regiona.  S obzirom na to da sarađujemo sa hotelima odnosno kraljevskim apartmanima najvišeg nivoa širom Tajlanda, da smo svaki od njih lično testirali i ocenili,<strong> Moj Stan</strong> nametnuo se kao prirodan saveznik – kao vebsajt koji nudi uslugu direktne rezervacije smeštaja po povoljnijim cenama. Zahvaljujući tome, osim usluge kreiranja turističkog aranžmana pri sopstvenom budžetu i željama, sada imate priliku da to učinite i sa lokacijom odsedanja, uz druge pogodnosti i iznenađenja, koja kod nas nikada ne izostaju!

https://www.mojstan.org/ preporučujemo i zbog činjenice da ćete u narednom periodu biti u mogućnosti pre svakog bukinga detaljno pregledati kompletan smeštaj, videti utiske odnosno komentare drugih putnika i odlučite se za određeni u sklopu naših aranžmana.

Na izuzetno preglednoj veb-prezentaciji vidljivo vam je sve – od utisaka gostiju, fotografija, opisa ponude i cene samih apartmana, kao i pogodnost trenutne rezeracije putovanja. .Za kraj, Sabai avanturisti (kao i uvek) neće ostati bez gorepomenutog poklona: svi koji <strong>do kraja septembra </strong>bukiraju dolazak u azijsku kraljevinu putem prijatelja “Moj Stan” dobiće vaučer za tretman svetski čuvene thai masaže. Delujući na duh i telo te zadirući u najfinije čakre koje ta dva povezuju, već decenijama jedna je od najuspešnijih lekovitih masaža. Sigurno je to, da nakon iste izlazite kao potpuno drugačija osoba. Baš kao i nakon Tajlanda, jer želimo da uživate u životu!

 

 

 

SABAI TRAVEL TEAM U SARADNJI SA MojStan.org

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend