O nama

Stay Sabai Travel je najnovija poslovnica turisticke agencije Maja Tours Thailand, otvorena 2017.godine i specijalizovana za putovanja na Tajland. Cilj agencije je da se poveca interesovanje ljudi za putovanje na Tajland u Srbiji I da se prave programi za njihovu satisfakciju. Kod nas postoji mogucnost da putnici sami diktiraju svoj program, uz savete nasih strucnih saradnika. Nudimo paket aranzmane za putovanje na Tajland tokom cele godine kako za individualne upite tako I za grupna putovanja.

Najpopularnije destinacije iz nase ponude su Phuket I Krabi, I naravno neizostavni glavni grad Bangkok. Kod nas postoji mogucnost da samo krojite svoj paket na osnivu vasih zelja I budzeta. Turisticka agencija Stay Sabai Travel tezi ka zadovoljenju svih potreba svojih putnika, pa samim tim ima u ponudi svoje vodice koji znaju spanski, nemacki, francuski, engleski I ruski jezik. U ponudi imamo najbolje hotele od 3* do 7*, najbolje smestaje I hotele na Tajlandu za svaciji ukus I potrebe

Nasa ponuda sadrzi I fakultativne izlete. Putnici mogu na izletima da se opuste I uzivaju u obilascima najpoznatijih hramova, ostrva,nacionalnog parka, plovece pijace… Takodje, smo omogucili mnoge avanture poput voznje kajakom, jahanje slonova, ronjenje sa sertifikovanim instruktorom, setnje kroz dzungle I sl. Pokazacemo vam tajland I svu njegovu prirodnu lepotu, tako sto cemo vas voditi na avanturu zivota. Daleko od svetla Bangkoka I rastucih solitera postoje mesta koja su daleko od zivota u gradu.

Dodjite I uverite se u bogatu kulturu I tradiciju tajlanda koja se sastoji od prelepih hramova, monasima obucenim u safran, plaze sa palmama I kristalno cistim morem. Svi nasi zaposleni zive rade ovde. Poznaju Tajland I spolja I iznutra. Neki od nnjih su dosli kao turisti, pa su se zaljubili u u sve sto Tajland pruza I odlucili da ostanu ovde. I sada zele vama da pruze isto iskustvo. Sve nase izlete I paket aranzmane su testirali zaposleni, tako da znamo koliko dobrog vremena cete provesti na Tajlandu.

Upoznajte Naš Tim

MAJA SMILJANIC

DIREKTOR AGENCIJE

KRISTINA DEVIC

MENADZER PRODAJE

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turisticke agencije Maja Tours Thailand koja uspesno posluje vec 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja iskljucivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, vencanja i druge u svim popularnim mestima sirom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  TAJLAND: + 66 82 599 6159 (whats app)

  BEOGRAD: + 381 64 061 3464 (viber)

  email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

 • error: Content is protected !!

  Send this to a friend