O nama

Stay Sabai Travel je najnovija poslovnica turističke agencije Maja Tours Thailand, otvorena 2017. godine i specijalizovana za putovanja na Tajland. Cilj agencije je da se poveća interesovanje ljudi za putovanje na Tajland u Srbiji i da se prave programi za njihovu satisfakciju. Kod nas postoji mogućnost da putnici sami diktiraju svoj program, uz savete naših stručnih saradnika. Nudimo paket aranžmane za putovanje na Tajland tokom cele godine kako za individualne upite tako i za grupna putovanja.

Najpopularnije destinacije iz naše ponude su Phuket I Krabi, i naravno neizostavni glavni grad Bangkok. Kod nas postoji mogućnost da samo krojite svoj paket na osnovu vaših želja i budžeta. Turistička agencija Stay Sabai Travel teži ka zadovoljenju svih potreba svojih putnika, pa samim tim ima u ponudi svoje vodiče koji znaju španski, nemački, francuski, engleski i ruski jezik. U ponudi imamo najbolje hotele od 3* do 7*, najbolje smeštaje i hotele na Tajlandu za svačiji ukus i potrebe.

Naša ponuda sadrži i fakultativne izlete. Putnici mogu na izletima da se opuste i uživaju u obilascima najpoznatijih hramova, ostrva, nacionalnog parka, ploveće pijace… Takođe, smo omogućili mnoge avanture poput vožnje kajakom, jahanje slonova, ronjenje sa sertifikovanim instruktorom, šetnje kroz džungle i sl. Pokazaćemo vam Tajland i svu njegovu prirodnu lepotu, tako što ćemo vas voditi na avanturu zivota. Daleko od svetla Bangkoka i rastućih solitera postoje mesta koja su daleko od života u gradu.

Dođite i uverite se u bogatu kulturu i tradiciju Tajlanda koja se sastoji od prelepih hramova, monasima obučenim u safran, plaže sa palmama i kristalno čistim morem. Svi naši zaposleni žive i rade ovde. Poznaju Tajland i spolja i iznutra. Neki od njih su došli kao turisti, pa su se zaljubili u u sve što Tajland pruža i odlučili da ostanu ovde. I sada žele vama da pruže isto iskustvo. Sve naše izlete i paket aranžmane su testirali zaposleni, tako da znamo koliko dobrog vremena ćete provesti na Tajlandu.

Upoznajte Naš Tim

MAJA SMILJANIC

DIREKTOR AGENCIJE

tamara petrovic

Tamara Petrovic Pajic

Predstavnik Sabai Travel Beograd

Jovana Djurdjevic

Marketing Menadzer

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  TAJLAND: + 66 82 599 6159 (whats app)

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

 • Send this to a friend