Smaragdni bazen

Upiti i rezevacije na 064/302-77-77 ili pošaljite upit na [email protected]

Facebook/Instagram: @tajlandsabaitravel

0
Pogledajte
Od€49
Pogledajte
Od€49
Full Name*
Email Address*
Zahtev*
Lista želja

Adding item to wishlist requires an account

600

FROM: 1850 Thai Baht

All day tour

 

Raspored:

08:30 Polazak iz hotela u Krabiju

Izlet koji obuhvata 4 tacke:

-Smaragdni bazen-lokalci ga zovu “Sra Marakot” sto znaci smaragdni bazen, neverovatan dubok I veliki prirodni bazen koji je ispunjen cistom izvorskom vodom sobne temperature. Zelenu boju ima zbog algi koje su na dnu bazena. Moguce je plivati ovde.

-Hot Spring-Na jugu provincije Krabi u Klong Thom, 70km od grada se nalazi prirodni cakuzi. Voda dolazi iz termalnih izvora ispod zemlje iz vulkanskih komora. U dzungli u tom delu se nalaze supljine u kamenu koje sluze kao kade ispunjene vodom 35-42 stepena.

-Kratak predah I odmor uz rucak.

-Hram Tigrova pecina-Budisticki hram juznije od Krabija. Jedno od najsvetijih mesta u ovoj provinciiji, poznat po sapi tigra u pecini. Visoke statue Bude se nalaze na vrhu, potrebno je preci 1 237 stepenika da stignete do vrha gde se pruza neverovatan pogled na Krabi. Iskoristite priliku da slikate I stvorite uspomene.

-Jahanje slonova-Osetite magicnu konekciju zivotinje i coveka uz druzenje i hranjenje svete zivotinje Tajlanda, vidjenu i postovanu u svakom delu ove zemlje; od dzungla, rezervata, ostrva pa do ulicnih festivala, slonovi su uvek tu oko vas!

16:30 Zavrsetak ekskurzije I povratak u hotel

 

U cenu je ukljuceno:

– Prevoz od i do hotela

– Obilasci po programu

– Osiguranje

– Ulaznica za nacionalni park

– Rucak

Napomena: molimo ponesite cvrste I udobne cipele za teren, odecu za plivanje, sredstvo protiv insekata.

 

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Sabai Travel - turistička agencija jedinstvena po svojoj ponudi koja se razlikuje od mnogih drugih.

  Specijalizovani za destinaciju Tajland, otkriće vam sve skrivene kutke ove predivne zemlje, skrojiti najbolji aranžman po vašim željama a na samoj destinaciji će vas dočekati kao pravi domaćin. Naše poslovnice nalaze se u Bangkoku, Phuketu, Krabiju i Beogradu. Bilo koje godišnje doba nije problem, već dodatna prednost koja naše klijente iznova vraća na egzotične destinacije Tajlanda i širom Jugoistočne Azije.

  U Dubaiju, Puketu, Bangkoku, Vijetnamu, Kambodži, na Baliju... uživajte u letu i u februaru, dočekujte praznike u aprilu i uživajte u opštoj fešti proslavljanja same prirode i života tokom svih 365 dana - to jeste Sabai Travel! Proverite zašto smo drugačiji!

   

  Send this to a friend