SHANGANI BLUE LAGOON 70

REZERVIŠITE ODMAH NA: (+381) 064/302-77-77

0
Pogledajte
Od€4,580
Pogledajte
Od€4,580
Full Name*
Email Address*
Zahtev*
Lista želja

Adding item to wishlist requires an account

148

Maksimalan broj gostiju: 50

 

Shangani, namenski ugrađena jahta, je savršena za zabavu većih grupa gostiju u komforu. Na ovom brodu od 3 nivoa postoji ogroman prostor u kojem se nalazi velika trpezarija, đakuzisagornjom palubom na otvorenom,sa šankom i platformom za plivanje širine 2 metra. Ovi dodatni luksuzi čine ovo pravim brodom za opuštanje i zabavu. Veliki roštilj na otvorenom je povoljno smešten na drugom nivou salona, što je apsolutno primamljivo za bilo koji zatvoreni formalan restoran ili “al fresco” večeru u na donjoj palubi.

Objekat sadrži 6 prostranih kabina sa kupatilima. Ovde se ukupno nalazi udoban smeštaj za do 12 odraslih i 4 djece u sklopu noćenja; ili do 25 gostiju za udobno dnevno krstarenje. Shangani se ponosi vrhunskim sistemom zabave koji je savršen za duža krstarenja. Standardna oprema uključuje; zaseban pojedinačni DVD plejer u svakoj kabini, izbor 200 filmova i preko 50.000 pjesama na brodskom računaru, IPod i internet usluge. 2 kajaka, mali gumeni čamac, oprema za ronjenje i 4 kompletne ronilačke opreme predstavljaju ‘igračke’ dostupne na ovoj jahti.

 

Model: Blue Lagoon 70

Dužina plovila: 21,3 metara

Godina proizvodnje: 2009

Članova posade: 5

Kapacitet dnevne plovidbe: 50

Kapacitet noćenja: 12+4 gostiju

Kabina: 6 kabina /2 dvokrevetne, 2 konvertibilne, 2 porodične

 

 

 

 

 

Pažnja! Svi putnici na poklon dobijaju personalizovanu brošuru by Idemo na Put!

Upiti i rezevacije na 064/302-77-77 ili pošaljite upit na [email protected] 

 

Facebook/Instagram: @tajlandsabaitravel

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Sabai Travel - turistička agencija jedinstvena po svojoj ponudi koja se razlikuje od mnogih drugih.

  Specijalizovani za destinaciju Tajland, otkriće vam sve skrivene kutke ove predivne zemlje, skrojiti najbolji aranžman po vašim željama a na samoj destinaciji će vas dočekati kao pravi domaćin. Naše poslovnice nalaze se u Bangkoku, Phuketu, Krabiju i Beogradu. Bilo koje godišnje doba nije problem, već dodatna prednost koja naše klijente iznova vraća na egzotične destinacije Tajlanda i širom Jugoistočne Azije.

  U Dubaiju, Puketu, Bangkoku, Vijetnamu, Kambodži, na Baliju... uživajte u letu i u februaru, dočekujte praznike u aprilu i uživajte u opštoj fešti proslavljanja same prirode i života tokom svih 365 dana - to jeste Sabai Travel! Proverite zašto smo drugačiji!

   

  Send this to a friend