DUBAI & TAJLAND – OTVORITE VRATA RAJA!

REZERVIŠITE ODMAH NA: (+381) 064/302-77-77

0
Pogledajte
Pogledajte
Full Name*
Email Address*
Zahtev*
Lista želja

Adding item to wishlist requires an account

584

IDEALAN PAR

DUBAI + TAJLAND

12 dana – 11 noćenja

 

Destinacija 1: Dubai – 3 noćenja

Destinacija 2: Bangkok – 2 noćenja

Destinacija 3: Krabi – 6 noćenja

Opcije hotela:  3* i 4* (na upit)

 

 

Program:    

 

Dan 1: Polazak iz Beograda sa aerodroma Nikola Tesla, let za Dubai. Po sletanju u Dubai, transfer do hotela, check in. Slobodan ostatak dana.

Dan 2: Slobodno vreme koje možete iskoristiti da obiđete najpoznatije atrakcije ovog blještavog grada i boravite na prelepim plažama. Burj Khalifa najviša zgrada na svetu impresioniraće vas svojom arhitekturom. Popnite se brzim liftom do vidikovca koji će vas ostaviti bez daha. Prošetajte do poznatog hotela Burj Al Arab u obliku jedra. Posetu impozantne fontane ostavite kada padne mrak i uživajte u njenoj muzici i plesu koja je posebno čarobna noću.

Dan 3: Slobodno vreme ili mogućnost da odete u pravu Safari avanturu. Odlazak iz luksuza, visokih nebodera pravo u pustinju. Jahanje po pustinjskim dinama koje znaju biti dosta visoke u vožnji pravim teretnjacima. Na kraju ove avanture odlazite u kamp u pustinji, gde ćete se upoznati sa pravom arapskom tradicijom i kulturom. Uživaćete u večeri, tradicionalnim plesovima, jahanju kamila i iscrtavanju kanom. Zalazak sunca u pustinji je posebno iskustvo.

Dan 4: Napuštanje hotela u Dubai-u, transfer do aerodroma i let za Tajland u Bangkok. Po sletanju u Bangkok, transfer do hotela, check in. Slobodno vreme  ili fakultativni izlet na krstarenje – Dinner Cruise by Chaophraya cruise (Večera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uživate u pogledu na noćna svetla Bangkoka). Noćenje.                                                                              

Dan 5: Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije ploveće pijace i neizostavni šoping. Povrtak u hotel, noćenje.

Dan 6: Napuštanje hotela u Bangkoku, transfer do aerodroma i lokalni let za Krabi. Po sletanju u Krabi, transfer do hotela. Check in. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

Dan 7: Slobodno vreme ili fakultativni izlet 2 u 1 full day tour na privatnom brodu. Vodimo vas na najlepša ostrva i plaže u zalivu poznatijem pod imenom Phang Nga Bay, možemo obići James Bond ostrvo i kayakom proći kroz najpoznatiju Tajlandsku pećinu Phraya Nakhon Cave. U povratku svraćamo na Koh Yao Yai ostrvo još uvek nedovoljno istraženo i vredno svakog minuta, gde ćemo se uz koktele i večeru opustiti i uživati. Povratak u hotel sa osmehom na licu. Noćenje.                                                                                                                                              

Dan 8: Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija, savršen izlet za stvaranje novih uspomena na Tajlandu i kupanje u tirkiznom moru.

Dan 9: Slobodno vreme za uživanje u divnom gradiću Krabi, mini šoping suvenira i opuštanje na plaži Ao Nang.                                                     

Dan 10: Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, kupanje u toplim prirodnim kadama u stenama. Hram Tigrova pećina za prave avanturiste koje na vrhu čeka pogled za pamćenje. Jahanje i druženje sa slonovima u pravoj džungli.

Dan 11: Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plažama Hong ostrva i obilazak lagune učiniće ovaj izlet nezaboravnim.

Dan 12: Napuštanje hotela u Krabiju, Transfer do aerodroma i let za Beograd sa presedanjem.

Srećan put!                           

 

Uključeno u cenu:

 

 • avionska karta Beograd-Dubai-Krabi-Beograd
 • transferi aerodrom-hotel-aerodrom
 • avio karta Dubai-Bangkok
 • 11 noćenja u izabranim hotelima sa doručkom
 • viza za Tajland
 • putno osiguranje

 

Nije uključeno u cenu:

 • viza za Dubai
 • fakultativni izleti po predlogu iz programa Dubai-Bangkok-Krabi
 • personalni trošak

 

 

Pažnja! Svi putnici na poklon dobijaju personalizovanu brošuru by Idemo na Put!

 

Upiti i rezevacije na 064/302-77-77 ili pošaljite upit na [email protected] 

 

Facebook/Instagram: @tajlandsabaitravel

 

 

 • O nama

  Stay Sabai Travel je predstavništvo turističke agencije iz Bangkoka, otvorena 2017. godine u Beogradu, specijalizovano za putovanja u ovu prelepu kraljevinu. Naš cilj je da se poveća interesovanje ljudi za putovanje na Tajland u Srbiji i prave programi za njihovu satisfakciju. S nama postoji mogućnost i da putnici sami diktiraju svoj program, uz savete stručnih saradnika, a na osnovu vaših želja i budžeta. Nudimo paket aranžmane za putovanje na Tajland tokom cele godine kako za individualne upite, tako i za grupna putovanja.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

 • Informacije

  License: Thailand TAT. License 14/01561

 • Adresa

  Address: 672/30 Si Phraya road, Bangrak, Bangkok 10500 THAILAND
  Phone: +66(0)82 599 6159 (WhatsApp) Fax: +66(0) 2116 2315
 • Kontakt

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend