DREVNA KULTURA NA DLANU – CHIANG MAI

REZERVIŠITE ODMAH NA: (+381) 064/302-77-77

0
Pogledajte
Pogledajte
Full Name*
Email Address*
Zahtev*
Lista želja

Adding item to wishlist requires an account

464

Chiang Mai

Kulturna prestonica Tajlanda

11 dana – 9 noćenja

 

Opcije hotela:

Hotel 4* Duangtawan HotelNight Bazaar Area

Hotel 3*  Pai Residence Chiangmai – Old City

 

Program:

Dan 1: Polazak iz Beograda sa aerodroma Nikola Tesla, let za Chiang may sa presedanjem.

Dan 2: Po sletanju, transfer od aerodroma do hotela, check in. Slobodan ostatak dana.

Dan 3: Doi Suthep and Phuping palace half day tour- Najznačajnije znamenitosti u Chiang mai-u su svakako hram Doi Suthep I Phuping palata-zimska rezidencija kraljevske porodice. Živopisan krajolik koji će vas pratiti tokom puta kroz planinu  ostaviće vas bez daha. Posetićemo čarobne kraljevske bašte i hram za koji moramo imati pristojnu garderobu. Do hrama stižete strmim usponom ali pogled koji se pruža sa vrha na ceo grad vredi svakog napora. Videćete statue Bude, prekrasne cvetne vrtove I monahe koji će vas dočekati pesmom. Povratak u hotel.

  

 

Dan 4: Thai coocing class, small organic farm- Evening course  – U poslepodnevnim casovima krećemo na opuštajući I kreativan mini kurs do organske farme u blizini toplih San Kamphaeng izvora. Piće dobrodošlice i obilazak tržnice na kojoj ćemo pazariti lokalne organske namirnice. Birate sami šta ćete kuvati, radi se u manjjim grupama. Svako ima svoj kuhinjski prostor. Jela koja napravite ujedno ćete i konzumirati. Naučićete mnogo toga o samom načinu pripremanja i organskoj zdravoj hrani. Knjigu recepata dobijate na poklon po završetku kursa. Povratak u hotel.       

                                         

Dan 5: One day rafting adventure at Mae Taeng river north of Chiang Mai-   Idemo 80km severno od grada u pravu avanturu za najhrabrije. Stižemo do reke Mae Taeng, pripremamo se za rafting uz kompletnu prateću opremu, u pratnji iskusnih vodiča  I prepuštamo se brzacima u spustovima koje nećete nikad zaboraviti.. Ručak I piće u rafting kampu uključeni u cenu. Izlet za prave ljubitelje avanture i adrenalina. Povratak u hotel oko 16h.  

 

Dan 6: Slobodan dan za istrazivanje i obilazak grada- mogućnost odlaska na veceru uz tradicionalni plesni performans u kulturnom centru starog grada. Večera se sluzi na niskim stolovima dok sedite na podu.

Dan 7: Elephant care tours at the Elephant retirement park – Chian Mai je poznat po parkovima za negu slonova. Odlazimo do parka gde slonovi uživaju u tkz.penziji. u svom prirodnom i bezbednom staništu gde čitave porodice slonova borave zajedno. Jahanje slonova je zabranjeno kao i udaranje životinja. Možete ih upoznati,hraniti ih I napraviti predivne fotografije. Posebno iskustva vas čeka prilikom tuširanja slonova. Dobijate specijalnu odeću u kojoj se možete opustiti i prepustiti igri u vodi i blatu sa ovim plemenitim životinjama. Posle sjajne zabave, kratki predah I povratak u hotel.

 Dan 8:  One day tour to Doi Inthanon National Park – Posetite najviši vrh Tajlanda, lokalna plemena, tržnicu I vodopade. Krećemo iz hotela klimatizovanim vozilom i idemo u nacionalni park. Doi Inthanon. Prva stanica nam je čarobni vodopad Wachirathan, oko 80m visok u prirodnim kaskadama, veoma moćan I ostavlja bez daha. Sledeća stanica-poseta plemenskom selu, upoznavanje njihovog načina života I tradicije. Dalje uz planinu nailazimo na još jedan manji vodopad ali podjednako impresivan, tu odmaramo uz tajlandski ručak sa lokalnim specijalitetima. Nakon ručka krećemo do kraljevskih vrtova odakle se pruza neverovatan pogled na okolne planine i polako stižemo na najviši vrh iznad samih oblaka Doi Inthanon. Nakon nazaboravnih snimaka koje možemo tu napraviti vraćamo se niz planinu I  nailzaimo na pleme Hmong gde možete obaviti mini kupovinu raznih suvenira I probati tradicionalne specijalitete. Nakon sjajno ispunjenog dana krećemo nazad put hotela.

 

 

Dan 9: Slobodan dan ili mogućnost  avanture specijalizovanim Kvadovima kroz džunglu: Odlazimo iz grada prema šumama prolazeći kroz pirinčana polja, pored reka I nestvarne prirode. Kompletna oprema, zaštita I vodič pratiće vas u ovoj avanturi. U zavisnosti kakvi ste vozači birate vrstu vozila, posle kraće probne vožnje krećemo preko brda I ruralnih sela u našu avanturu, vozimo oko jezera sa kraćim odmorima do povratka u bazni kamp. Samo za istinske avanturiste.

Dan 10: White temple & Golden triangle all day – Mozda I najlepši hram na čitavom Tajlandu jeste White temple, hram nestvarne lepote koji je nezaobilazni deo posete Chiang Mai-u. Krećemo ka severu do granice izmedju Tajlanda, Laos-a i Myanmar-a poznatije koa zlatni trougao. Prva stanica su topli izvori gde ćemo se fino opustiti i posle kraće pauze krenuti dalje ka najimpresivnijem zdanju poznatijem kao – Beli hram koji predstavlja brilijantno umetničko delo. Prepuni utisaka i pregršt fotografija odlazimo na ručak. Krećemo dalje do reke Mekong gde možete iznajmiti brodić (300THB) I posetiti ostrvo Don Sao. Nakon toga odlazimo do Mea Sai koji je ujedno granični grad mostom povezan sa Tajlandom. Veoma živahan, grad prepun štandova za kupovinu suvenira I lokalnih predmeta. U povratku obilazimo selo plemena Akha, u tradicionalnoj nošnji i njihovom prirodnom okruženju. U popodnevnim časovima krećemo nazad u Chiang mai, vožnja traje oko 3h. Dugo ćete prepričavati ovaj izlet, to je sigurno!

Dan 11: Odjava iz hotela, transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.

Ovde završavamo našu avanturu i posetu ovoj čarobnoj zemlji koja nije samo lepo more sa rajskim ostrvima, već mnogo mnogo više od toga!

Srećan put!

 

 

Uključeno u cenu:

 • – avionska karta Beograd-Chiang may-Beograd
 • – transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • – 9 noćenja u hotelu sa bazenom
 • – doručak
 •  -viza
 • – putno osiguranje

 

Nije uključeno u cenu:

  – fakultativni izleti iz programa

– personalni trošak

 

 

REPORTAŽA O TAJLANDU – KUĆA STIL & SABAI TRAVEL:

Za svaka pitanja, sugestije ili više detalja o ponudi možete nas kontaktirati na: [email protected]

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Sabai Travel - turistička agencija jedinstvena po svojoj ponudi koja se razlikuje od mnogih drugih.

  Specijalizovani za destinaciju Tajland, otkriće vam sve skrivene kutke ove predivne zemlje, skrojiti najbolji aranžman po vašim željama a na samoj destinaciji će vas dočekati kao pravi domaćin. Naše poslovnice nalaze se u Bangkoku, Phuketu, Krabiju i Beogradu. Bilo koje godišnje doba nije problem, već dodatna prednost koja naše klijente iznova vraća na egzotične destinacije Tajlanda i širom Jugoistočne Azije.

  U Dubaiju, Puketu, Bangkoku, Vijetnamu, Kambodži, na Baliju... uživajte u letu i u februaru, dočekujte praznike u aprilu i uživajte u opštoj fešti proslavljanja same prirode i života tokom svih 365 dana - to jeste Sabai Travel! Proverite zašto smo drugačiji!

   

  Send this to a friend