PROVEDITE (SE) S NAMA I 2019/20! - SABAI TRAVEL

PROVEDITE (SE) S NAMA I 2019/20!

Posted By: Maja Smilja

Published On: октобар 28, 2019

Kako to život ume da priredi, lepe stvari dese se iznenada, onda kad i od kog ne očekujete. Sa Sabai Travel-om to je drugačije, jer malo je onih koji nas u životu naviknu samo na lepe stvari.

Svaki početak sezone na jugoistočnim obalama Azije donosi veća očekivanja i nove radosti. Ponekad nije lako ispuniti sve zahteve, opravdati zasluženu reputaciju… a opet, nekako uvek na kraju Sabai avanturisti odlaze sa osmehom. Nikada sa “zbogom”. Gotovo uvek sa “vidimo se”!

A u čemu je naša tajna? Ne nudimo kule i gradove, ne predstavljamo se “sjajem i glamurom”, pa čak i ovde, u Tajlandskom zalivu, pružićemo sva iskustva kakva sigurno ne očekujete. Šta drugi pričaju? Sigurno nije tako. A kad se uverite, znaćete da je ovako najlepše.

Sabai Travel želi nešto drugačije. Još bolje, još prefinjenije za drage putnike, te stoga sprema sezonu za nezaborav, uz novine koje će joj doprineti.

Nekonvencionalno a luksuzno. Jednostavno a savršeno, naš put do savršenog balansa traje od 2011 – i ne planiramo stati. U 2019/2020 predstavljamo dosad najviše mogućnosti za idealno leto – usred zime!

 

Sećate se reči o zahtevima? Sabai ih ispunjava sve, a na prvom mestu je uvek izbor Sabaista. Kreirajte svoj odmor od prvog do poslednjeg dana – što je oduvek šlag na torti rastuće kompanije sa kancelarijama od Beograda do Bangkoka. Stojimo na raspolaganju da podržimo, predložimo, posavetujemo i povedemo vas u nesvakidašnju pustolovinu za sva čula. Sada sve to možete potpuno sami – na jahti!

 

KRABI BOAT CHARTERS

Ovaj put upoznajemo vas sa našom novim projektom – Krabi Boat Charters. Nakon mnogo inostranih, sada i putnici iz celog regiona Balkana (kao i iz dijaspore) imaju mogućnost jedinstvenog doživljaja odmora na luksuznoj jahti – samo za njih.

Pored naših standardnih aranžmana i tura (o kojima više možete saznati putem kontakt formi, pretrage sajta odnosno društvenih mreža), Sabai Travel unosi inovaciju koju su brojni avanturisti željno iščekivali, potpunu slobodu tokom dana koje ćete provesti u jednoj od najlepših zemalja planete.

Jahte koje možete pronaći ovde u posedu naše kompanije opremljene su kompletnim sadržajem namenjeim druženju i provodu sa prijateljima, romantično krstarenje sa srodnom dušom ili individualni užitak vredan potpune regeneracije i obnovljene životne energije.

Profesionalizam i pozitivna atmosfera su ono što garantujemo, a takođe:

 • Četiri luksuzno opremljene sobe, kapaciteta do osam osoba
 • Vrhunski set za roštilj
 • DVD sa više od 50.000 muzičkih numera i 200 filmova
 • Opcije internet povezivanja, iPod uređaj…
 • LED TV
 • Opremu za sportove na vodi (snorkeling, kajak…)
 • Prostor prilagođen najmlađima

I još mnogo želja koje možemo ispuniti, pre nego ih poželite.

 

Noviteti vredni pažnje

 • Vozni park kompanije Sabai Travel omogućiće zainteresovanim klijentima besplatne transfere u okviru svih izabranih paketa. U 2019. više ništa nije isto, a ostaje baš onako kako su naši turisti navikli. Samo još kvalitetnije, lakše, lepše za sve umorne od stalnih agencijskih “začkoljica”, poteškoća i iznenađenja sposobna da pokvare ono što ste zamislili najprijatnijim iskustvom u godini i begom od naporne, stresne svakodnevnice. Onda kada sve birate sami, znate gde i zašto dolazite. A posle Tajlanda znate gde se sigurno vraćate. Naša je dužnost samo da vam put do idealnog odmora olakšamo.

Sad i zauvek.

Затворено за коментаре.

 • O nama

  Stay Sabai Travel je predstavništvo turističke agencije iz Bangkoka, otvorena 2017. godine u Beogradu, specijalizovano za putovanja u ovu prelepu kraljevinu. Naš cilj je da se poveća interesovanje ljudi za putovanje na Tajland u Srbiji i prave programi za njihovu satisfakciju. S nama postoji mogućnost i da putnici sami diktiraju svoj program, uz savete stručnih saradnika, a na osnovu vaših želja i budžeta. Nudimo paket aranžmane za putovanje na Tajland tokom cele godine kako za individualne upite, tako i za grupna putovanja.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

 • Informacije

  License: Thailand TAT. License 14/01561

 • Adresa

  Address: 672/30 Si Phraya road, Bangrak, Bangkok 10500 THAILAND
  Phone: +66(0)82 599 6159 (WhatsApp) Fax: +66(0) 2116 2315
 • Kontakt

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend