KADA POSETITI TAJLAND? - SABAI TRAVEL

KADA POSETITI TAJLAND?

Posted By: Maja Smilja

Published On: новембар 13, 2018

Možda bi najprostije mogli reći “uvek!” i mirne duše nastaviti pisanje sledeće priče čudesne Azije za naše pratioce, ali mi smo ipak drugačiji, u svakoj prilici.

Tajland je država nastanjena na području tropske monsunske klime, ali ne, nemojte da vas ova druga reč “uplaši”, naši Sabaisti dobro znaju da je i u kišnom periodu ovo mesto puno magije!

Na sreću, ono traje samo od juna do oktobra. U ostalom periodu godine, a posebno od oktobra pa sve do aprila to je jedna suncem, smehom i zelenilom okupana zemlja koja zaista svakome daje najbolje od sebe, a to je uistinu mnogo.

Vrućine umeju biti manje prijatne, mada se opet i to gubi u susretu sa smaragdnom svežinom Andamanskog mora. Pak, tokom najvećeg dela vremena preovladava temperatura između 20 i 34 stepeni celzijusa, što će u okolini palmi, šumovite džungle i neograničenih, neodoljivih varijanti osveženja kroz najlepša voća i koktele Azije, ličiti na raj koji pripada samo vama. S druge strane, na čuvenom severu “Tajlandskog gorja”, domu brojnog živog sveta, pirinčanih polja i drevnih zdanja, umerena klima slučaj je tokom čitave sezone, pa se uzbuđeni turisti mogu videti u svakom od 12 meseci.

I zaista, tada je svako na nekom svom ličnom parčetu neba, a znajte da se kroz oblake najlepše “plovi” od novembra do marta! I da je sada zaista jedinstven period za odlazak na ovu hit destinaciju, koja pak ni sa nekada hiljadama, a ni sada milionima turista, ne gubi ništa od svog životnog eliksira koji dotakne svaku blagoslovenu dušu na putu ovamo.

Još ako je u pitanju SABAI avanturista, onda ste zaista sigurni da ćete od života dobiti sve!  Zato ne propustite i doživite ono što pripada srećnima – put u zemlju hramova, graje, belih plaži i zalazaka sunca!  KONTAKTIRAJTE NAS NA:

[email protected]

(+381) 064/302-77-77

 

 

Затворено за коментаре.

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend