MJANMAR - ZLATNI KRALJ AZIJE - SABAI TRAVEL

MJANMAR – ZLATNI KRALJ AZIJE

Posted By: Maja Smilja

Published On: новембар 2, 2018

Ako bi jedna zemlja jugoistočne Azije zaslužila ovaj naziv, to jeste ova. A iz nedelje u nedelju dokazujemo da čak i zatvorenih očiju, nećete uperiti u pogrešan izbor gde god se nađete na ovom prostoru naše divne planete.

Slavna Burma danas baštini osvajačku, zlatnu i burnu istoriju pod nazivom Mjanmar i stoga je apsolutno destinacija čiju atmosferu ne želite propustiti. Ponekad se čini da je u skoro svakoj državi, nekada delu samog kraljevstva, u ovom delu Azije prisutan burmanski duh, tradicija i kultura. Pak, današnji život stanovnika (oko 56 miliona) ove današnje republike na obalama Bengalskog zaliva i Andamanskog mora miran je i dostojanstven, a u svakom njenom kutku osećaćete koliko oni i dalje iskreno uživaju u onome što su bili i što jesu.

Državu sa, na neki način, dve prestonice (Nejpido i Rangun) neće razočarati ni najzahtevnijeg turistu ni u jednom segmentu. Oni zaista imaju sve, i tim se ponose.

Osim svega što ćete videti u gradovima i okolo njih, vredi napomenuti prirodna bogatstva kojom ova zemlja obiluje među kojima su zavidne zalihe plemenitih metala, nafte, gasa, dok je s druge strane biodiverzitet jedan od najbogatijih na čitavom svetu, te se nemojte čuditi, a sigurno ćete se oduševiti sasvim novom živom svetu kog ćete naći ovde i samo ovde.

Pak, ono što će svakog lokalca naterati na osmeh jeste nekadašnja (do 2005), a za mnoge jedina istinska prestonica, Rangun. Bogatstvo nečega što traje, a usput prožeto zlatom, to ćete videti na budnom i čudesnom mestu koje nosi jedinstven duh koji obuzima i ispunjava divnom energijom slobode i zahvalnosti jer ste baš tu, gde mnogi žele.

A u delu “Zlatnog Trougla” oživeće neka stara vremena, a posebno ona iz najslavnijeg perioda (1531-1885) kraljevstva Burma koje je uistinilo donelo procvat ovom narodu, onaj koga se drže i ne odriču još uvek, dajući svetli primer mnogima.

Zato se prepustite budističkim svetilištima, jezera, sinagoga, pagoda, zlatnih hramova i stena i iskoristite šansu s osmehom reći – da, ja sam posetio Mjanmar!

A mi znamo vaše želje i pre nego što ih pomislite – da, idemo u Mjanmar sa Sabai Travel-om! Pratite naš sajt www.sabaitravel.rs ili pošaljite upit na [email protected] o svim informacijama o novom aranžmanu koji stiže pred vaše kofere. Avantura za zauvek uskoro je tu – Golden Triangle Tour!

Затворено за коментаре.

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend