PORTAL MOJ STAN - SERVIS I PRIJATELJ SABAI PUTNIKA - SABAI TRAVEL

PORTAL MOJ STAN – SERVIS I PRIJATELJ SABAI PUTNIKA

Posted By: Maja Smilja

Published On: август 1, 2017

Ovoga puta, naše putnike upoznajemo sa partnerom naše turističke agencije – novim i entuzijazmom vođenim urednicima sajta koji će se ubuduće pobrinuti olakšati svaku rezervaciju kako klijenata Sabai Travel-a, tako i gostiju iz čitavog regiona.  S obzirom na to da sarađujemo sa hotelima odnosno kraljevskim apartmanima najvišeg nivoa širom Tajlanda, da smo svaki od njih lično testirali i ocenili,<strong> Moj Stan</strong> nametnuo se kao prirodan saveznik – kao vebsajt koji nudi uslugu direktne rezervacije smeštaja po povoljnijim cenama. Zahvaljujući tome, osim usluge kreiranja turističkog aranžmana pri sopstvenom budžetu i željama, sada imate priliku da to učinite i sa lokacijom odsedanja, uz druge pogodnosti i iznenađenja, koja kod nas nikada ne izostaju!

https://www.mojstan.org/ preporučujemo i zbog činjenice da ćete u narednom periodu biti u mogućnosti pre svakog bukinga detaljno pregledati kompletan smeštaj, videti utiske odnosno komentare drugih putnika i odlučite se za određeni u sklopu naših aranžmana.

Na izuzetno preglednoj veb-prezentaciji vidljivo vam je sve – od utisaka gostiju, fotografija, opisa ponude i cene samih apartmana, kao i pogodnost trenutne rezeracije putovanja. .Za kraj, Sabai avanturisti (kao i uvek) neće ostati bez gorepomenutog poklona: svi koji <strong>do kraja septembra </strong>bukiraju dolazak u azijsku kraljevinu putem prijatelja “Moj Stan” dobiće vaučer za tretman svetski čuvene thai masaže. Delujući na duh i telo te zadirući u najfinije čakre koje ta dva povezuju, već decenijama jedna je od najuspešnijih lekovitih masaža. Sigurno je to, da nakon iste izlazite kao potpuno drugačija osoba. Baš kao i nakon Tajlanda, jer želimo da uživate u životu!

 

 

 

SABAI TRAVEL TEAM U SARADNJI SA MojStan.org

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend