PORTAL MOJ STAN - SERVIS I PRIJATELJ SABAI PUTNIKA - SABAI TRAVEL

PORTAL MOJ STAN – SERVIS I PRIJATELJ SABAI PUTNIKA

Posted By: Maja Smilja

Published On: август 1, 2017

Ovoga puta, naše putnike upoznajemo sa partnerom naše turističke agencije – novim i entuzijazmom vođenim urednicima sajta koji će se ubuduće pobrinuti olakšati svaku rezervaciju kako klijenata Sabai Travel-a, tako i gostiju iz čitavog regiona.  S obzirom na to da sarađujemo sa hotelima odnosno kraljevskim apartmanima najvišeg nivoa širom Tajlanda, da smo svaki od njih lično testirali i ocenili,<strong> Moj Stan</strong> nametnuo se kao prirodan saveznik – kao vebsajt koji nudi uslugu direktne rezervacije smeštaja po povoljnijim cenama. Zahvaljujući tome, osim usluge kreiranja turističkog aranžmana pri sopstvenom budžetu i željama, sada imate priliku da to učinite i sa lokacijom odsedanja, uz druge pogodnosti i iznenađenja, koja kod nas nikada ne izostaju!

https://www.mojstan.org/ preporučujemo i zbog činjenice da ćete u narednom periodu biti u mogućnosti pre svakog bukinga detaljno pregledati kompletan smeštaj, videti utiske odnosno komentare drugih putnika i odlučite se za određeni u sklopu naših aranžmana.

Na izuzetno preglednoj veb-prezentaciji vidljivo vam je sve – od utisaka gostiju, fotografija, opisa ponude i cene samih apartmana, kao i pogodnost trenutne rezeracije putovanja. .Za kraj, Sabai avanturisti (kao i uvek) neće ostati bez gorepomenutog poklona: svi koji <strong>do kraja septembra </strong>bukiraju dolazak u azijsku kraljevinu putem prijatelja “Moj Stan” dobiće vaučer za tretman svetski čuvene thai masaže. Delujući na duh i telo te zadirući u najfinije čakre koje ta dva povezuju, već decenijama jedna je od najuspešnijih lekovitih masaža. Sigurno je to, da nakon iste izlazite kao potpuno drugačija osoba. Baš kao i nakon Tajlanda, jer želimo da uživate u životu!

 

 

 

SABAI TRAVEL TEAM U SARADNJI SA MojStan.org

Затворено за коментаре.

 • O nama

  Stay Sabai Travel je predstavništvo turističke agencije iz Bangkoka, otvorena 2017. godine u Beogradu, specijalizovano za putovanja u ovu prelepu kraljevinu. Naš cilj je da se poveća interesovanje ljudi za putovanje na Tajland u Srbiji i prave programi za njihovu satisfakciju. S nama postoji mogućnost i da putnici sami diktiraju svoj program, uz savete stručnih saradnika, a na osnovu vaših želja i budžeta. Nudimo paket aranžmane za putovanje na Tajland tokom cele godine kako za individualne upite, tako i za grupna putovanja.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

 • Informacije

  License: Thailand TAT. License 14/01561

 • Adresa

  Address: 672/30 Si Phraya road, Bangrak, Bangkok 10500 THAILAND
  Phone: +66(0)82 599 6159 (WhatsApp) Fax: +66(0) 2116 2315
 • Kontakt

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend