JOOBLE - SVE O PRETRAZI POSLOVA NA JEDNOM MESTU - SABAI TRAVEL

JOOBLE – SVE O PRETRAZI POSLOVA NA JEDNOM MESTU

Posted By: Maja Smilja

Published On: август 1, 2017

Već dugo nalazite se u potražnji odgovarajućeg posla. Polako postajete umorni od napornih pretraga na desetinama sajtova, slanjem i prepravljanjem CV-a, a još uvek niste na tragu onom pravom za vas.

Verujemo da imamo rešenje! https://rs.jooble.org/  jedinstveni je internet sajt u Srbiji i regionu po tome što sve želje korisnika i poslovne ponude prezentovane širom internet prostora sažima u praktičnu i lako preglednu celinu, time znatno olakšavajući i ubrzavajući zamorni i ponekad stresni proces pretraživanja poslovnih ponuda.

Individualni ili honorarni, državni ili privatni sektor, klasičan ili online vid zaposlenja, Jooble ima sve na jednom mestu pa je nezamenljiv alat za svakog ambicioznog i rada željnog pojedinca na ovim prostorima. U vrlo jednostavnom i lepom dizajnu, pronaćićete željenu kategoriju odnosno zanimanje sa oglasima s čitavog ex-YU internet prostora (postoje i verzije za ostale države) ali i inostranstva na lak i kvalitetan način, bez strepnje da ste išta propustili. Milioni korisnika koji dnevno “proputuju” ovom stranicom govore za sebe, a ista je dostupna i u mobilnoj, takođe vrlo preglednoj verziji.

Zahvaljujući tome, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti ih kao novog partnera turističke agencije Sabai Travel, a kao što ste navikli, zahvaljujući tome u narednom periodu sve posetioce Jooble međunarodnog veb-pretraživača poslova, a naše potencijalne klijente, čekaju brojna iznenađenja!

 

SABAI TRAVEL TEAM u saradnji sa Jooble.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 • O nama

  SABAI TRAVEL je novootvorena poslovnica u Beogradu, turističke agencije Maja Tours Thailand koja uspešno posluje već 6 godina u Bankoku, specijalizovana za putovanja isključivo na Tajland. Organizujemo sve vrste putovanja: grupna, idividualna, poslovna, medeni mesec, venčanja i druge u svim popularnim mestima širom Tajlanda.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

   

 • Informacije

  Licenca Stay Sabai Travel doo: OTP 59/2017

  Registarski broj/maticni broj:21308994

  PIB: 110162896

 • Adresa

  Privremena kancelarija:

  DND TOP DI agencija za zastupanje u osiguranju

  Adresa:

  Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd

 • Kontakt

  BEOGRAD: + 381 64  302 77 77 (viber)

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend