JOOBLE - SVE O PRETRAZI POSLOVA NA JEDNOM MESTU - SABAI TRAVEL

JOOBLE – SVE O PRETRAZI POSLOVA NA JEDNOM MESTU

Posted By: Maja Smilja

Published On: август 1, 2017

Već dugo nalazite se u potražnji odgovarajućeg posla. Polako postajete umorni od napornih pretraga na desetinama sajtova, slanjem i prepravljanjem CV-a, a još uvek niste na tragu onom pravom za vas.

Verujemo da imamo rešenje! https://rs.jooble.org/  jedinstveni je internet sajt u Srbiji i regionu po tome što sve želje korisnika i poslovne ponude prezentovane širom internet prostora sažima u praktičnu i lako preglednu celinu, time znatno olakšavajući i ubrzavajući zamorni i ponekad stresni proces pretraživanja poslovnih ponuda.

Individualni ili honorarni, državni ili privatni sektor, klasičan ili online vid zaposlenja, Jooble ima sve na jednom mestu pa je nezamenljiv alat za svakog ambicioznog i rada željnog pojedinca na ovim prostorima. U vrlo jednostavnom i lepom dizajnu, pronaćićete željenu kategoriju odnosno zanimanje sa oglasima s čitavog ex-YU internet prostora (postoje i verzije za ostale države) ali i inostranstva na lak i kvalitetan način, bez strepnje da ste išta propustili. Milioni korisnika koji dnevno “proputuju” ovom stranicom govore za sebe, a ista je dostupna i u mobilnoj, takođe vrlo preglednoj verziji.

Zahvaljujući tome, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti ih kao novog partnera turističke agencije Sabai Travel, a kao što ste navikli, zahvaljujući tome u narednom periodu sve posetioce Jooble međunarodnog veb-pretraživača poslova, a naše potencijalne klijente, čekaju brojna iznenađenja!

 

SABAI TRAVEL TEAM u saradnji sa Jooble.rs

Затворено за коментаре.

 • O nama

  Stay Sabai Travel je predstavništvo turističke agencije iz Bangkoka, otvorena 2017. godine u Beogradu, specijalizovano za putovanja u ovu prelepu kraljevinu. Naš cilj je da se poveća interesovanje ljudi za putovanje na Tajland u Srbiji i prave programi za njihovu satisfakciju. S nama postoji mogućnost i da putnici sami diktiraju svoj program, uz savete stručnih saradnika, a na osnovu vaših želja i budžeta. Nudimo paket aranžmane za putovanje na Tajland tokom cele godine kako za individualne upite, tako i za grupna putovanja.

  Terms & Conditions

  Privacy Policy

 • Informacije

  License: Thailand TAT. License 14/01561

 • Adresa

  Address: 672/30 Si Phraya road, Bangrak, Bangkok 10500 THAILAND
  Phone: +66(0)82 599 6159 (WhatsApp) Fax: +66(0) 2116 2315
 • Kontakt

  Email: [email protected]

 • Website By Ben Hanna | Copyright Sabai Travel Doo 2017

   

 • Send this to a friend